Машината за ласерско сечење е широко користена за различни индустрии, како железна кула, автомобилизам, фитнес опрема, обработка на челични цевки, градежни машини. Има широк спектар на апликации и може да се користи за сечење на разни материјали.

JQ ласерски услуги

Контактирајте нѐ

Побарајте брза понуда

Ќе ве контактираме во рок од 1 работен ден, ве молиме обрнете внимание на е-поштата со наставката „@jqlaser.com“.